R-hus byggs med kvalitet i fokus.

Vi har ingen katalog. Våra hus ritas och byggs utifrån dina önskemål och dina förutsättningar så som budget, tomt och smak. Det betyder att varje hus blir unikt.

Vad kostar det?

Våra välbyggda hus kostar från ca 28 000 kr/kvm inkl. moms
Redan på det första mötet pratar vi ekonomi och möjligheter med den budget du har att röra dig med. Storlek, utformning och materialval kan påverka priset både uppåt och neråt.

Vi bygger alltid energieffektiva hus med hög kvalité. Detta genererar både mindre underhåll och lägre driftskostnader. Därför blir valet av ett R-hus en lönsam investering från dag ett.
Skiss

Det viktigaste för oss är att varje krona investeras i ditt hus.
Vi har inga onödiga kostnader för transporter av byggelement, kranbilsmontage, avancerad projektering, eller säljare.

Konstruktion

Du som kund har full insyn genom alla momenten. Till exempel kommer ni se monteringen av samtliga skikt i väggar och tak. Genom platsbesök får du se exakt hur väl ditt hus är uppbyggt.

Vi bygger alla våra hus med en kraftig bärlina vilket medför att man i framtiden enkelt kan göra förändringar, till exempel sätta in en dörr eller ett fönster, utan att behöva tänka på den bärande konstruktionen.

Vi använder råspont i våra tak till skillnad från alternativen masonit, plast eller liknande. På så sätt får man ett tak som håller över tid och som gör det säkrare och enklare vid eventuella framtida förändringar så som komplettering med takfönster, kupor eller vid takbyte.

Vi styr inte dig att välja något särskilt fabrikat på golv, trappor, inredningar, fönster etc. Materialvalen behöver inte göras i tidigt skede utan löpande under byggtiden, och om man vill, i samråd med oss.